Trustly

 

Trustly är en betalningsmetod som funnits med ett par år inom spelbranschen. Men nu återfinns Trustly som en av betalningsmetoderna på i stort sett alla spelbolag som finns. Trustly slog igenom på grund av att man är en snabb, säker och smidig betalningslösning. Där Trustly sköter allt mellan din bank och spelbolaget vilket gör att du får pengarna på kontot inom bara några minuter efter att du har gjort ett uttag på ett spelbolag. 

Spelsajter med Trustly

Idag erbjuder i stort sett alla spelbolag som finns Trustly som betalningsmetod. Detta gör att möjligheterna att spela med Trustly är i stort sätt oändliga. Så välj bara din favoritspelsida så kommer du garanterat hitta Trustly som betalningsmetod på den sidan.

Trustly Historia

Trustly grundades 2008 och är en svensk uppfinning. Trustly slog igenom stort bland spelbolagen runt 2015 och har efter det bara blivit mer och mer populärt. Med sina snabba och säkra betalningar har de nästan helt tagit bort vanliga banköverföringar från spelbolagen. Så istället för att du ska behöva vänta flera dagar på att pengarna ska komma in på ditt konto, du ska behöva verifiera dig med en massa dokument så sköter Trustly all verifiering via bankID och pengarna förs över inom några minuter till ditt bankkonto.

Vad är Trustly?

Trustly är en betalningstjänst där du använder ditt bankID för att verifiera en överföring. Trustly kopplas sedan till den bank du vill föra pengarna till eller från och via Trustly så sker transaktionerna på direkten. Så istället för att du ska behöva vänta flera bankdagar på att få dina pengar på ditt bankkonto så sker detta på några minuter via Trustly.

En säker betalningsmetod

Då Trustly är en betalningsmetod som är kopplad till ditt bankID så är det en väldigt säker betalningsmetod. Detta gör att man minskar risken väldigt mycket för att riskera att bli hackad när man gör en överföring. Den enda anledning till att någon skulle kunna göra en betalning med Trustly utan att du vet om det är om de får tillgång till ditt bankID. Så med andra ord är Trustly en väldigt säker betalningsmetod och det är därför så många spelbolag väljer att använda sig av Trustly som betalningsmetod.

Insättningar med Trustly

Insättningar med Trustly fungerar precis som en vanlig överföring förutom att du inte behöver knappa in massa siffror. Du verifierar dig med ditt bankID istället och allt sköts via Trustly och banken. Så när du väljer Trustly och har verifierat dig med ditt bankID så kommer ditt bankkonto automatiskt att kopplas till Trustly. Du väljer sedan vart pengarna ska dras och sedan signerar du med ditt bankID.

Så här gör du en insättning med Trustly:

 1. Väljer betalningsmetoden Trustly
 2. Väljer den bank du använder dig av
 3. Verifierar dig med ditt BankID
 4. Väljer summan du vill sätta in
 5. Signerar med ditt bankID
 6. Pengarna skickas då direkt till ditt spelkonto.

Utbetalningar med Trustly

Det är här som Trustly sticker ut ordentligt jämfört med vanliga banköverföringar. Istället för att du ska behöva vänta ibland flera bankdagar på att få din överföring till ditt bankkonto så går det via Trustly på bara några minuter. Allt sker smidigt med ditt bankID så du slipper även verifieringsprocessen som många kräver vid banköverföringar.

Så begär du uttag via Trustly:

 1. Välj betalningsmetod Trustly
 2. Du väljer sedan de beloppet du vill ta ut
 3. Välj sedan till de bankkonto som du vill få pengarna utbetalda till
 4. Signera med ditt bankID
 5. Pengarna på kontot inom några minuter

Så skaffar du Trustly

Då Trustly är en betalningstjänst som är kopplad mellan spelsidan och banken så är det inget du behöver skaffa själv. Utan Trustly kommer vara som en vanlig betalningsmetod på sidan precis som en banköverföring. Det Trustly gör är att de snabbar på överföringen mellan spelsidan och din bank vilket gör att överföringen går betydligt snabbare än om du väljer vanlig banköverföring.

Fördelar med Trustly

Den stora fördelen med Trustly är självklart de snabba överföringarna att du har pengarna på ditt konto inom några minuter. Men andra fördelar med Trustly är att de är en säker betalningsmetod som fungerar på i stort sett alla casinon som finns på marknaden.

Sammanfattning

Vi förstår varför Trustly har blivit en så populär betalningsmetod. Den är säker och enkel att använda och pengarna finns på kontot inom några minuter utan att du själv behöver göra något. Allt sköts via Trustly och din bank. Det enda du behöver göra är att signera med ditt bankID. Detta gör att Trustly helt klart är en av de smidigaste betalningslösningarna som finns ute på marknaden när det gäller spelsidor.

Frågor och svar

Kan man göra både insättningar och uttag med Trustly?

Ja det går bra att både göra insättningar och uttag via Trustly. Båda metoderna sker snabbt, smidigt och enkelt.

Hur betalar jag med Trustly?

Du väljer Trustly som betalningsmetod på spelsidan, sedan så verifierar du dig med ditt BankID. Då kommer ditt bankkonto som är kopplat till ditt bankID att komma upp, där väljer du sedan vart pengarna ska dras ifrån och sedan beloppet du vill sätta in. Sedan signerar du igen med ditt BankID så är transaktionen fixad och Trustly fixar resten.

Vilka spelsajter erbjuder Trustly? 

Idag erbjuder i stort sett alla spelbolag på marknaden Trustly som betalningsmetod. Detta då det är en snabb, säker och smidig betalningslösning både för dig som spelare och för spelbolagen.