Paypal

Paypal hos spelbolagen 

Paypal är en betalningstjänst i form av en e-plånbok som du kan använda när du vill göra insättningar och utbetalningar hos casino. Paypal fungerar mer eller mindre som en mellanhand när du vill betala något. Detta gör metoden väldigt säker och du kan exempelvis använda dig av Paypal när du vill göra en insättning hos ett spelbolag. 

Paypal har många positiva egenskaper och på denna sida ska vi berätta mer om hur du kan använda Paypal när du vill spela online. 

Spelsajter med PayPal 

Det är inte allt för många spelbolag som erbjuder Paypal, men det finns trots allt några stycken. Spana in listan nedan och gör en insättning med Paypal direkt:

888.com
bet365
Betsson
Nordicbet
Betfair

Vad är Paypal? 

Paypal är en e-plånbok som fungerar som en mellanhand när du vill göra en betalning online. För att använda Paypal måste du ha ett konto hos Paypal vilket är gratis att skapa. Därefter måste du göra en betalning till Paypal eller på annat vis se till att du har pengar på ditt Paypal-konto. 

När du har pengar på ditt Paypal konto kan du sedan göra dina betalningar online till de ställen som accepterat Paypal som betalningsmetod. 

Hur använder man PayPal hos spelbolag? 

Om du vill använda Paypal när du gör en insättning hos ett spelbolag så fungerar detta precis på samma sätt som när du vill betala något med Paypal online. 

Insättningar med PayPal

När du vill spela och använda Paypal som betalningsmetod så fungerar detta väldigt enkelt, även om det kanske tar lite längre tid än tex Swish. Oavsett så är det en säker betalning som också går snabb att genomföra. 

När du vill göra en insättning hos ett spelbolag med Paypal följer du stegen nedan:

 1. Välj ett spelbolag som erbjuder Paypal (Se vår rekommenderade lista)
 2. Registrera dig eller logga in på sidan.
 3. Gå till insättning och välj Paypal
 4. Logga in på ditt Paypal-konto som du gör hos spelbolaget
 5. Välj summan att sätta in och godkänn betalningen.
 6. Börja spela med din insättning

När du väljer Paypal som betalningsmetod så kommer du automatiskt att behöva logga in på ditt Paypal-konto hos spelbolaget. När du gjort detta kan du sedan föra över pengarna till spelkontot och sätta igång med ditt spelande. 

Uttag med Paypal

Om du gör en insättning med Paypal kan du välja att göra ett uttag med Paypal eller Trustly. Detta är något som är väldigt positivt. De flesta metoder kräver att du måste göra uttag till samma metod som din insättning, men med Paypal kan du göra uttag direkt till ditt bankkonto med hjälp av Trustly. 

När du vill göra ett uttag, när du gjort en insättning med Paypal så kan du följa stegen nedan:

 1. Gå till uttag
 2. Skriv in den summa du vill ta ut
 3. Välj Paypal eller Trustly
 4. Pengarna skickas till ditt konto

Oavsett om du använder Trustly eller Paypal så skickas pengarna direkt och man ha de tillgängliga på sitt konto inom loppet av några minuter.  

Är Paypal en säker betalningsmetod?

Ja, Paypal är en väldigt säker betalningsmetod att använda på nätet. Dina betalningar sker endast till Paypal, sen använder du Paypal när du vill betala. Det gör att oavsett vilken sida du spelar på så kan du känna dig trygg eftersom du inte lämnar ut några uppgifter om ditt bankkonto. Idag kan du dock känna dig trygg med alla spelsidor under den svenska licensen då de själva jobbar stenhårt med säkerhet. För den som dock inte har någon tillit så är Paypal ett perfekt val av betalningsmetod. 

Vad som är extra bra med Paypal är att om du skulle logga in från en ny enhet kommer du behöva verifiera dig med ditt mobilnummer eller e-postadress. På så sätt kan ingen mer än du logga in på ditt konto. 

Så skaffar du Paypal-konto

Att skaffa ett Paypal-konto är gratis och det finns inga dolda avgifter. För att skapa ett konto går du till Paypal.com/se. Här registrerar du sedan dig med din e-postadress och telefonnummer. När detta är klart ska du sedan verifiera din nummer och e-post, sen kan du börja använda Paypal. 

Inga avgifter med Paypal

När du skaffat ditt Paypal konto kan du sedan göra insättningar till ditt konto. Detta kan du antingen göra med en banköverföring eller direkt med Trustly. Att sätta in eller ta ut pengar är avgiftsfritt med Paypal vilket gör att du inte förlorar en endaste krona på att använda tjänsten. Väljer du däremot att göra en utlandsbetalning så kommer det tillkomma en avgift, men så länge du skickar till ditt svenska konto så slipper du avgifter. 

Fördelar med Paypal

Smidigheten är en stor fördel med Paypal. Att skapa sin egen plånbok online har många fördelar, låt oss lista upp några nedan:

 • Säkra betalningar – Oavsett om det gäller en spelsida eller någon annan betalning online så betalar du tryggt och säkert med Paypal.
 • Smidigt – Att ha sina pengar i en e-plånbok gör att du kan betala på flera ställen utan att behöva fylla i massa uppgifter överallt. 
 • Snabba insättningar och uttag – Pengarna överförs direkt oavsett om du gör en insättning eller en utbetalning till ditt Paypal-konto.
 • Inga avgifter – Att betala med Paypal är avgiftsfritt vilket gör att du spelar med den summan du sätter in. 


En annan bra sak med att endast spela med pengar från Paypal är att du kan ha en bättre överblick för ditt spelande. Låt säga att du endast använder Paypal när du spelar på nätet, då kan du enkelt föra över den budget du vill spela med till ditt Paypal-konto. På så sätt kan du ha en god överblick för hur mycket pengar du spelar för.  

Sammanfattning

Paypal som grundades 1998 och är en e-plånbok som etablerat sig som en av de största online. Med PayPal kan du på ett säkert och smidigt sätt genomföra betalningar till både spelsidor, men även andra betalningar på nätet. Att använda Paypal när du spelar är avgiftsfritt vilket är riktigt bra. Att överföra pengar till och från sitt Paypal-konto har heller inga avgifter vilket gör tjänsten än mer smidigare. Om du är sugen på en snabb och smidigt betalningslösning så funkar Paypal klockrent. Spana in några av våra rekommenderade spelsidor som erbjuder Paypal och prova tjänsten direkt. Lycka till!

Vanliga Frågor

Är det gratis att använda Paypal? 

Ja, Paypal har inga avgifter. Du kan sätta in och ta ut pengar till ditt spelkonto utan någon avgift. Det är dessutom gratis att sätta över och ta ut pengar från Paypal till ditt bankkonto. 

Måste jag ha ett Paypal-konto?

Om du vill spela med Paypal måste du registrera dig. Detta gör du på deras hemsida och är självklart gratis. 

Vilka spelsidor erbjuder Paypal?

Idag hittar du Paypal på flera spelsidor bland annat erbjuder Nordicbet, Betsson, 888.com och bet365 tjänsten.

Är det säkert att använda Paypal? 

Ja, att använda Paypal är en av de säkraste metoderna när du vill betala något online.