Bästa spelbolagen att streama sport – Snabbt, smidigt och säkert

...

Det blir allt vanligare och vanligare att spelbolag köper upp rättigheter till olika sportsändning. Detta har skapat möjligheten för dig som kund att kunna följa ditt favoritlag direkt via spelbolagens hemsida. I den här guiden har vi tagit med de bästa spelbolagen när det kommer till livestreaming och vilka sporter du kan kolla på.


Spelbolag som erbjuder live stream

Bet365

Världens största spelbolag och det märks även på deras utbud när det kommer till livestreamad sport. Har ett enormt utbud på sporter och evenemang. Streamingen har också väldigt bra kvalitet ofta med kommentatorer och fungerar, samt att den fungerar lika bra oavsett vilken enhet du vill streama en match.

Unibet

Stort utbud när det kommer till de större ligorna. Sänder allt från La Liga, Serie A, Bundesliga, NBA, Tennis och KHL. Enkel sida att navigera sig fram på gällande live streaming och även kalender där man smidigt får en överblick över vilka de kommande matcherna är som ska sändas.

Betsson

Väldigt bra utbud när det kommer till live streaming av ishockey. Det märks att Betsson är huvudsponsor till svensk ishockey då ishockeyn har väldigt stort fokus. Men sänder även andra sporter även om det inte har fullt lika stort utbud som Unibet och Bet365.

ComeOn

Har satsat mycket på live streaming senaste tiden och utökat sitt utbud markant. Sänder nu massor av fotboll från hela världens hörn, men även mycket tennis visas på ComeOn.

Leo Vegas

Har tydliga knappar på de matcher som live streamas hos Leo Vegas vilket gör att man enkelt kan navigera till den matchen man vill kolla på. Sänder mycket fotboll och har rättigheterna till stora ligor. Dock så räcker det inte med att vara inloggad för att kolla på stream som hos de andra bolagen. Utan hos Leo Vegas behöver du ha ett spel på den aktuella matchen för att live streamen ska fungera.


Streama fotboll hos spelbolagen

Fotboll är den absolut största sporten när det kommer till live streaming hos spelbolagen. Här kan du hitta allt från toppmatcher i ligor som Bundesliga, La Liga, Serie A till minder matcher ifrån länder man annars inte brukar kolla på. Det enorma utbudet på streaming och att den stora bredden gör att spelbolagen många gånger sänder mycket mer matcher än vad vanliga streamingtjänster kan erbjuda. En annan fördel med att kolla på streaming hos spelbolagen är att du samtidigt som du tittar på en match kan lägga ett live spel vilket ger en extra krydda till tittandet.


Stream ishockey hos spelbolagen

Dessvärre så är det inget spelbolag som sänder någon av de svenska ligorna på sina sidor. Men trots detta finns det fortfarande ett enormt utbud av ishockey att titta på hos spelbolagen. Många sänder både NHL och KHL, samt CHL och andra mindre ligor.


Streama andra sporter hos spelbolagen

Förutom de två största fotboll och ishockey, så sänder även spelbolagen andra typer av sporter. Du hittar till exempel allt från amatörmatcher till stora turneringar inom tennis. Mästerskap i handboll. Men även mindre sporter som dart, snooker, volleyboll och rugby live streams med jämna mellanrum hos de olika spelbolagen.